17 Aralık 2014 Çarşamba

VIPPAD V 70 PLUS ROM + YUKLEME



                                                                         ROM İNDİR
                                                                      LIVESUIT İNDİR


YUKLEME REHBERI

İlk olarak sayfanın enalt kısmında bulunan LiveSuit programını bilgisayarınızı arından yukarıdaki V70 eco rom dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adımları takip edin.

1. İndirmiş olduğunuz livesuit programını sağ tıklayarak buraya çıkart diyip çözülmesini sağlayın. (Bu işlem winrar gerektirir. Bilgisayarınızda yoksa googleden indirebilirsiniz.)

2. Program çalışmaya başladığında size uyarılar verikcetir, hepsini onaylayınız. Ardından sizden img dosyasının yolunu göstermeniz için bir sekme açıcak burdan indirmiş olduğunuz v70 plus.img dosyasını bulun ve open sekmesini tıklayın.

Program kullanıma hazır, şimdik tabletinizi  bilgisayarınıza tanıtmanız gerekmekte bunun için aşağıdaki adımları izleyin. İşlemleri yapmadan önce tablet Pc niz kapalı olmalıdır.
3. Tabletinizin ses açma tuşuna basık tutarak usb kablosunu bağlayın ve ardından ses tuşunu bırakın.
 Program sizden format için onay isticektir onaylayın ve ardından %100 olmasını bekleyiniz.
4. Bilgisayarınız otomatik olarak driverı bulamaz ise aşağıdaki şekilde aygıt yöneticinizden tanıtabilirsiniz.

5. Driver yüklendikten sonra livesuit progrmaı format için onay isticektir. onaylayınız ve göstergenin %100 olması bekleyiniz.

1 yorum:

  1. 'WynnBet,' the first online sports betting app ever
    WynnBET launched its WynnBET sportsbook 벳 인포 승무패 계산기 in April with an 라이브 바카라 exclusive welcome offer 온라인바카라사이트 of up 해외배당흐름 to $1000. The online betting app can 라이브스코어 also be

    YanıtlaSil