17 Aralık 2014 Çarşamba

VIPPAD V 70 PLUS ROM + YUKLEME



                                                                         ROM İNDİR
                                                                      LIVESUIT İNDİR


YUKLEME REHBERI

İlk olarak sayfanın enalt kısmında bulunan LiveSuit programını bilgisayarınızı arından yukarıdaki V70 eco rom dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adımları takip edin.

1. İndirmiş olduğunuz livesuit programını sağ tıklayarak buraya çıkart diyip çözülmesini sağlayın. (Bu işlem winrar gerektirir. Bilgisayarınızda yoksa googleden indirebilirsiniz.)

2. Program çalışmaya başladığında size uyarılar verikcetir, hepsini onaylayınız. Ardından sizden img dosyasının yolunu göstermeniz için bir sekme açıcak burdan indirmiş olduğunuz v70 plus.img dosyasını bulun ve open sekmesini tıklayın.

Program kullanıma hazır, şimdik tabletinizi  bilgisayarınıza tanıtmanız gerekmekte bunun için aşağıdaki adımları izleyin. İşlemleri yapmadan önce tablet Pc niz kapalı olmalıdır.
3. Tabletinizin ses açma tuşuna basık tutarak usb kablosunu bağlayın ve ardından ses tuşunu bırakın.
 Program sizden format için onay isticektir onaylayın ve ardından %100 olmasını bekleyiniz.
4. Bilgisayarınız otomatik olarak driverı bulamaz ise aşağıdaki şekilde aygıt yöneticinizden tanıtabilirsiniz.

5. Driver yüklendikten sonra livesuit progrmaı format için onay isticektir. onaylayınız ve göstergenin %100 olması bekleyiniz.

12 Aralık 2014 Cuma

FACEBOOK İŞ YERLERİNE ÖZEL UYGULAMASI


İşyerlerinde Facebook kullanımından şikayetçi olan işveren ve yöneticileri sevindirecek bir haberimiz var. Facebook, iş amaçlı kullanıma odaklanan yeni bir hizmeti devreye sokacak. Detaylar Tekno TV'de








WHATSAPP'TAKI YENI GUNCELLLEME

Dünyanın en yaygın mesajlaşma programı whatsApp, arkadaşlar veya sevgililer arasında yeni kavgalara sebep olacak özelliğini kullanıcılara sundu.

Bazen yakınlarımızla konuşmak istemeyiz, müsait değilizdir ya da canımız istemiyordur. Ancak WhatsApp’taki yeni özellik, inisiyatif kullanmayı engelleyecek.  WhatsApp’ta daha önceden mesajların gönderilip gönderilmediği iki tik işaretinin çıkmasıyla anlaşılıyordu. Mesajı okusanız dahi karşı taraf mesajı okuyup okumadığınızı anlamıyordu. Yeni güncellemeyle birlikte mesajı okuduğunuz anda, ekranda ‘Mavi tik’ işareti beliriyor. 
GÜNCELLEYENLER PİŞMAN OLDU    WhatsApp’ını güncelleyen kullanıcıların bir çoğu, mavi tik özelliğinin gelmesiyle birlikte, yaşadıkları büyük pişmanlığın yanında isyan da etti. 

7 Aralık 2014 Pazar

S4 LEAGUE ONLİNE


nime oyun ve shooter’ın kombinasyonu olarak S4League, anime ve shooter fanları için ideal bir oyundur. Yüksek çözünürlüklü animeler sunan bu havalı third person shooter, baş döndürücü ve renkli grafikleriyle de hem eğlence hem de aksiyon ihtiyacınızı karşılar.

S4League, her daim taze çizgi grafikleri sağlayan anime oyun grafikleri motoruna sahiptir, ister koşuyor ister atlıyor veya atış yapıyor, ister haritalar arasında uçuyor ol. Neo Tokyo anime oyun stili, yeni başlamış oyunculara bile muazzam görüntüler ve parlak sahneler vaat eder. En iyi noktası: Bu grafikler için nadiren kaynağa ihtiyaç duyulur, S4League’i video oyununu destekleyen her bilgisayarda oynayabilirsin. S4League’e katıl ve harika görün, shooter!

Hazır iyi görünmekten bahsetmişken, çeşitli karakterler ve tonlarca farklı stille, giyim, aksesuar ve silahlar gibi yüzlerce eşyayla, bu anime oyunda oyun deneyimini kişiselleştirebileceğini ve fütüristik tarzını ortaya koyabileceğini söylemeye bile gerek yok sanıyoruz. Olgun bir shooter tarzına mı sahip olmak istersin yoksa kendi şeker tarzına sahip bir anime oyununun canlılığına mı? S4League’de hepsi mevcut.
Kendi muhteşem karakterini donattın, şimdi aksiyona başlama sırası geldi. Bu shooter ve anime oyunu kombinasyonunda farklı oyun mode’ları arasından seçim yapabilirsin. Örneğin Touchdown’da amacın topu yakalamak ve diğer partinin kalesine kadar getirmek. Bu, shooter’lar ve de savaş dövüşçülerinin yeteneklerini gösterebilmeleri için çok iyi bir fırsattır. Heyecan verici diğer bir oyun mode’u olan Deathmatch’de ise diğer shooter’larda olduğu gibi taktiklerini, reflekslerini ve dövüş becerilerini kanıtlaman gerekir.

Daha çok anime oyununa yakın olan chaser mode’da ise olay tamamen majör bir düşmandan, Chaser’dan, belirtilen süre içinde kaçmaktır. Atari salonlarındaki shooter’ları anımsatan, anime oyun tarzında bir de arcade mode mevcut ve burada üstün yeteneklerini kitlelere gösterebilirsin. Bu mode’da bir 3D dünyasında bir yol boyunca yürür ve pek çok rakibinle karşılaşır, çarpışırsın. Burada iyi reflekslere ihtiyacın vardır ve de hızlı taktiksel kararlar alman gerekir.

S4League tamamen online bir oyun, dolayısıyla yeteneklerinin ne kadar üstün olduğunu kanıtlaman gereken, anime oyunları ve shooter’larda tecrübe sahibi binlerce oyuncu mevcut. O halde S4League’e katıl, klan sistemine ve sıralamaya hükmet, dünyanın en iyi shooter’ı ve anime oyuncusu ol!
şte bu, S4League'de karanlık bir devrin başlangıcına işaret ediyor.
Style - Kendi tarzını yarat, kendi kahramanın ol ve gelmiş geçmiş en iyi S4 oyuncusu olarak anıl. Devrim yaratın bir 3D-Cartoon-Rendering teknolojisiyle S4 sizlere müthiş hareketler yapma ve karizmatik görünümler edinme fırsatı sunar.
eSper - Farklı farklı insanüstü yetenekleri seç ve stratejik bir kullanımla takımını galibiyete taşı.Shooting - Tüm silah çeşitlerini dene ve kendine en çok uyan silahı seç. Galibiyet için en iyi silah ve yetenek kombinasyonunu hazırla

Sports - Arkadaşlarınla beraber bir takım kur ve "Deathmatch" veya "Touch Down" seçeneklerinde mücadele et.

Touch Down'da görev topu yakalamak ve kaybetmeden hemen rakibin kalesine taşımak. Takım ruhu gerek!



İNDİR
KAYIT OL

WOLFTEAM TURKİYE



İNDİR
Resmi Sitesi : http://www.joygame.com/wolfteam/

BU FİLMİN AKSİYON SAHNELERİ ÇOK KONUŞULACAK (FATİH'İN FEDAİSİ KARA MURAT)

Daha önce 1966 ve 1972 yıllarında iki ayrı versiyonla çekilen Fatih Fedaisi filmleri Cüneyt Arkın'ın canlandırdığı Kara Murat karakteri ile efsaneleşmişti. Tarihi dönem filmlerinin yeniden popüler olduğu günümüzde Fatih'in Fedaisi Kara Murat yeniden seyircisiyle buluşuyor.
Es Yapım tarafından hayata geçirilen filmin yönetmenliğini Aytekin Birkon üstlenirken, senaryo da yönetmenle birlikte Fatih Usta'ya ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Fatih Usta'nın yanı sıra Bahadır Sarı, Nezih Işitan, Ceyda Tepeliler, Ömer Faruk Hakeri, Kaan Erkam, Cem Bazaşükran, Çağman Şen, Doğan Öksüz ve güzel oyuncu Nefise Karatay yer alıyor. 16 Ocak 2015'te vizyona girecek olan film aksiyon sahneleri ve muhteşem görsel efektleri ile adından çokça söz ettireceğe benziyor.

GOOGLE PLAY STORE 5.1.11 GÜNCELLEMESİ İLE BİR ÖZELLİK DAHA EKLENDİ

Google, Android mağazası Google Play Store için küçük güncellemeler yapmayı seviyor. Google Play Store için genelde birkaç haftada bir mutlaka güncelleme yapılıyor. Çok uzun süre önce yeni özellikler ve Materyal tasarım için büyük bir güncelleme yayınlayan Google, şimdi bu tasarımı rafine ediyor ve uygulamaya Hesabım adı ile bir sayfa ekliyor.
Yeni yapılan güncelleme ile Hesabım adında büyük bir özellik eklendi. Hesabım sayfası yeni banka ve kredi kartları eklemek dahil birkaç seçeneğin yanı sıra, Google Play kredisi satın alma, PayPal bilgileri eklemek ve kurtarıcı hediye kartları gibi birkaç seçenek sunacak. Böylece bu sayfada tüm ödeme bilgilerini ve sipariş geçmişini kolayca inceleyebileceksiniz.
Ayrıca güncellemede bazı görsel ince ayarlar da mevcut. Önceki sürümlerde her Play Store bölümünde bildirim çubuğu renk değiştirme seçeneği vardı ve şimdi bu seçenek hesap sayfasına alındı.
Güncelleme yeni başladı ve size ulaşması birkaç hafta sürebilir.

GALAXY S6'NIN ÖZZELLİKLERİ ANTUTU'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Akıllı telefon ya da tabletlerin resmi tanıtımlar öncesi kriter testlerinde belirmesi alışılagelmiş bir durum. Yayınlanan son görüntüyle birlikte gelenek yine bozulmadı ve AnTuTu kriter testinde SM-G925F kod numarasıyla ortaya çıkan telefonun Samsung Galaxy S6 olduğu iddia edildi. Başta kullanılan işlemci olmak üzere diğer donanım bileşenlerine bakıldığında SM-G925F’in Galaxy S6 olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
AnTuTu’da yayınlanan bilgilere bakıldığında Galaxy S6’da 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranın kullanıldığını görüyoruz. Samsung’un ekran boyutunu 5.1-inçten (Galaxy S5) 5.5-inç’e çıkarması bizleri şaşırtmadı değil. Quad HD çözünürlüğü bekliyorduk, ancak ekranı boyutunun Galaxy Note 4 serisi de hesaba katılarak 5.2 ya da 5.3-inç seviyesinde tutulacağını ön görüyorduk. Görünüşe bakılırsa bir sonraki Galaxy Note akıllı telefonda da ekran önemli oranda büyüyecek.
Galaxy S6’da beklendiği gibi 64-bit uyumlu Exynos 7420 işlemci birimi kullanılacak. 4+4 çekirdek yapısını benimseyen işlemcinin Galaxy Note 4’te kullanılan Exyno 5433’e oranla daha yüksek frekansta çalışması bekleniyor. Exynos 7420’de ayrıca Samsung’un kendi geliştirdiği LTE modemini kullanması bekleniyor. Galaxy S6’da yer alacak işlemciye ARM’ın Mali-T760 GPU’su eşlik edecek. Bu GPU Galaxy Note 4’te kullanılan grafik birimiyle aynı görünüyor.
Galaxy S6’nın kamera tarafı da beklendiği gibi. Son dönemlerde birçok cihazın ön kamerasını 5MP seviyesine çıkaran Samsung Galaxy S6’da bunu devam ettiriyor. Arka kameranın ise 16MP’den 20MP’ye çıkarıldığını görüyoruz. Muhtemelen yine Sony cephesinden bir sensör kullanılacak. Söz konusu kamera ayrıca Galaxy Note 4’te olduğu gibi OIS teknolojisini barındıracak.
Galaxy S5’te 2GB RAM’la eleştirilen Samsung Galaxy S6’da 3GB RAM kullanıyor. Depolama tarafında ise bu defa alt sınırın 32GB’den başlaması bekleniyor.
Android 5.0 Lollipop’la çalışacak Galaxy S6 hakkında önümüzdeki süreçte daha fazla detay gelecektir. 

3 Aralık 2014 Çarşamba

TRANSFORMERS UNİVERSE




                                        Kayıt : https://www.transformersuniverse.com/home

                                                                          İNDİR

DİZZEL







                                                                              İNDİR